Kategorier
Flytt

Flyttfirma i Stockholm – proffs på all slags flytt

En flyttfirma i Stockholm utför inte enbart flyttningar åt privatpersoner från en bostad till en annan. Det finns en ganska stor bredd på uppdrag och kunder.

Den vanliga bilden av en flyttfirma är att det är stora och starka personer som dyker upp för att transportera flyttkartonger och möbler från en bostad till en annan. Och trots att det är en bild som stämmer så är det inte enbart det som en flyttfirma kan uppehålla sig med under en månads aktiviteter. Det finns även en hel del annat som man kan erbjuda sina kunder.

Först och främst är det inte enbart privatpersoner som använder sig av en flyttfirma utan det kan vara precis vem som helst. Från företag till myndigheter och organisationer av alla sorter och slag. Det är inte heller så att det enbart är en flytt från en adress till en annan som ska utföras. En flyttfirma kan även hjälpa till vid en flytt av möbler inom samma adress.

En flyttfirma på uppdrag

Är det dags för en flytt? Då kanske det är så att du inte hade tackat nej till en effektiv flytthjälp av en flyttfirma i Stockholm. Men vilken hjälp är det du önskar dig? Förutom att enbart transportera kartonger och möbler från en plats till en annan finns det en hel del tjänster som en flyttfirma kan ställa upp med, som inte heller är så speciellt ovanliga.

Kanske kommer du ha ett mellanrum mellan flytten från din gamla bostad och den tidpunkt då du får komma in i den nya? Då kan en tillfällig magasinering vara något som en flyttfirma kan hjälpa till med. Det kan även vara så att det är ett tungt lyft som krävs för att flytta ett piano eller så kanske du vill få hjälp med att packa ner och packa upp bohaget.